Ljubno 82, 4244 Podnart (04) 533 10 17 metka.urh@guest.arnes.si

Novice

20. 12. 2023

Trenutki polni smeha, ljubezni in sreče

Spoštovani,

letošnje leto je bilo polno težkih izkušenj. Ko se je zaključila kriza s kovidom, smo si mislili, da se kaj podobnega ne more več zgoditi. Pa se je svet zavrtel po toboganu nasilja in nerazumevanj, ki po malem vplivajo, kljub oddaljenosti, tudi na naša življenja. Vojna, poskusi vsiljevanja resnice in upravičevanje reševanja nesporazumov z orožjem so nas spremljali preko celega leta.

Leto se je izpelo in spet je tu božični čas, poln topline, ljubezni in razumevanja. Je čas, ko se ozremo na prehojeno pot v tem letu.  Večkrat smo se znašli pred izzivi, ki so nam popestrili dneve. Razmišljamo o družini, prijateljih in o prijetnih dogodivščinah tega leta. Delamo letni obračun v katerem so pozitivna doživetja, prijateljstva, zaupanje, toplina in ljubezen. Spomnimo se tistih, ki potrebujejo našo pomoč in jim zaželimo vse najboljše. Pokažimo znancem, da nam je mar. Včasih zadostuje že topla beseda, nasmešek ali pomežik, da pričara nasmešek na obraz in ogreje srce pomoči potrebnemu.

Prav potihoma se bo, kakor megla preko gora in dolin razlezlo novo leto. V letu, ki prihaja, vam želim obilo zdravja, uspehov, sreče in neskončno ljubezni. Naj bodo vaši cilji doseženi, sanje uresničene, in naj bo vaša pot osvetljena z optimizmom ter pozitivno energijo.

Želim vam, da bo v prazničnih dneh vsak trenutek poln smeha, ljubezni in sreče.

Z iskrenimi željami,

Boris Mohorič

 Trenutki polni smeha, ljubezni in sreče slika 1